Dolgozni a megfelelő munkakörülmények között lehet legjobban. De amikor vállalati rendezvényt szervez – legyen szó csapatépítésről, üzleti eseményről vagy konferenciáról – akkor érdemes annak megfelelő helyszínt választani. Elgondolkodott már azon, hogy ehhez egy állóhajót és kikötőt válasszon? Mi itt vagyunk, hogy céges rendezvényeit örömtelivé és sikeressé tegyük.

Tokaj melletti állóhajónk három megye – Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg – csomópontjánál helyezkedik el: autóval Miskolc 50, Nyíregyháza 42, de akár Debrecen is csak 90 km távolságra van.

Csapatépítő tréning

Egy jó csapathoz egység kell, mert egységben az erő. De hogy csapatát össze tudja kovácsolni, időnként érdemes elősegíteni az együttműködést, lebontva a kommunikációs falakat, és gátakat. A csapatépítő tréning célja, hogy a cég munkatársai jobb együttműködést és csapatmunkát tanuljanak, a kommunikációs akadályokat közösen lebontsák, egymást jobban megismerve összecsiszolódjanak, hogy ezáltal hatékonyan működő, sikeres csapattá váljanak.
Ön adja a jó csapatot, mi biztosítjuk a helyszínt és a változatos feladatokat. A hajónk melletti kikötő számos vízi szórakozási lehetőséget biztosít, melyek segítségével a csapatos feladatokat is végre lehet hajtani szórakoztató módon, egyszerre megfelelve annak az igénynek, hogy kollégái jól érezzék magukat, és a kitűzött cél – az együttműködés elősegítése – is 100%-osan teljesüljön.

Ismerje meg programjainkat, melyek közül szabadon választhat a sikeres csapatépítéshez.

Vízparti konferencia

Akár több napra is, hétközben és hétvégén egyaránt rendelkezésére állunk. Éttermünkben profi hang- és vetítéstechnikát tudunk biztosítani, és természetesen internet kapcsolatot is. A konferenciához kapcsolódó vendéglátást – étkeztetést és szállást – szintén tudjuk biztosítani.

Üzleti ebéd, kirándulás

Ha Ön egy emlékezetes, hangulatos, de ugyanakkor nyugodt helyszínen szeretné megvendégelni üzleti partnereit, ne habozzon, látogasson el hajónkra. A közeli Tokajban és Sárospatakon rengeteg izgalmas szabadidős programokat találnak, de szívesen megszervezzük ezeket mi is, legyen az lovaskocsikázás, bormúzeum- vagy pincelátogatás, kirándulás a sárospataki várba vagy a környék egyéb nevezetességeinek (erdészeti múzeum, ásványgyűjtő, pálinka- és mézeskalács-manufaktúra) meglátogatása. A környék ideális egyéb vízi és outdoor programokra is.

Kérje ajánlatunk az alábbi űrlapon, vagy keressen minket!

Bárka Hotel terasz

Bárka Hotel stég